Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Μουντομπάσκετ 2010: Φάση των «16» – Γ

Μουντομπάσκετ 2010: Φάση των «16» – Γ

 

Στο 100% φτάσαμε χτες, αφού και οι Τούρκοι και οι Σλοβένοι κέρδισαν, ενώ πήραν και τις διαφορές στο χάντικαπ, και μάλιστα πολύ εύκολα. Ας δούμε τα παιχνίδια της Δευτέρας:

Οι Η.Π.Α. παίζουν με την Ανγκόλα και… δεν θα πρωτοτυπήσω. Μπορεί το 41.00 της Ανγκόλας να είναι απίστευτα ελκυστικό, αλλά δεν θεωρώ ότι έχει καμία ελπίδα. Για… ασφαλή φύλαξη, λοιπόν, πάω με τη νίκη των Η.Π.Α., ενώ και στο χάντικαπ θα πάω με τις Η.Π.Α.. Μπορεί οι 35.5 πόντοι να είναι πάρα πολλοί, αλλά η Ανγκόλα όταν χάνει… χάνει καλά και πιστεύω ότι οι Αμερικάνοι θα κερδίσουν πάνω από 40 πόντους.

Στο άλλο ματς, Ρωσία και Νέα Ζηλανδία συγκρούονται σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Οι Ρώσοι έχουν το πλεονέκτημα αν το ματς πάει αργά, οι Νεοζηλανδοί αν πάει γρήγορα. Θεωρώ μεγάλες τις διαφορές στις αποδόσεις και ότι οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες. Οπότε με ρίσκο θα προτείνω τη νίκη της Νέας Ζηλανδίας (στο 3.50), αλλά και στη διαφορά (χάντικαπ) θα παίξω Νέα Ζηλανδία (6.5 πόντοι). Το παιχνίδι είναι ανοιχτό, αλλά θεωρώ ότι από το 1.30 της Ρωσίας, η νίκη της Νέας Ζηλανδίας παίζεται σε πολύ πιο ελκυστική τιμή για την εικόνα των δύο ομάδων στη διοργάνωση.

Προτάσεις ως τώρα: 49
Εκκρεμούν: 4
Επιβεβαιώθηκαν: 29
Διαψεύστηκαν: 16

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *