Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Μουντομπάσκετ 2010: Προημιτελικά – Β

Μουντομπάσκετ 2010: Προημιτελικά – Β

 

Δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο 100% οι προβλέψεις, με συνολικό ποσοστό στις προβλέψεις στα νοκ άουτ παιχνίδια της τάξης του 80%. Οι Τούρκοι κέρδισαν εύκολα και πήραν νίκη και διαφορά στο χάντικαπ, ενώ εδώ διαβάσατε για τη νίκη (και το χάντικαπ) των Σέρβων και πληρωθήκατε το πολύ… ζουμερό 3.30 που έδινε το ματς.

Ας δούμε τους δύο προημιτελικούς της Πέμπτης:

Η Λιθουανία κοντράρεται με την Αργεντινή. Οι Λιθουανοί είναι στο 6-0 ως τώρα στο τουρνουά και είναι σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη των αγώνων. Οι Αργεντινοί είναι πολύ πιο έμπειροι και έδειξαν με τη Βραζιλία ότι μπορούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους στο ματς. Θεωρώ ότι η εμπειρία και η κλάση των αστέρων θα κρίνουν το ματς και παρά την παρουσία του Κλέιζα θα προτιμήσω τους Αργεντινούς για νίκη. Επίσης, στο χάντικαπ (-3.5) θα προτιμήσω την Αργεντινή.

Οι Η.Π.Α. παίζουν με τη Ρωσία και σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί. Το 1.02 που δίνουν είναι μόνο για… γέλια σε νοκ άουτ παιχνίδι, απέναντι σε τόσο σκληρή ομάδα και… προτείνω να μην το παίξετε επ’ ουδενί. Οι Ρώσοι έχουν 14.00 απόδοση για νίκη, πολύ λίγες πιθανότητες, αλλά αυτό αξίζει περισσότερο (για παράδειγμα για να βγάλετε 14 ευρώ θα πρέπει να ρισκάρετε 1 στους Ρώσους, αλλά… 700 στους Αμερικάνους). Αυτά δείχνουν ότι δεν αξίζει να παίξετε τις Η.Π.Α., οπότε πάμε στο χάντικαπ. Οι Αμερικάνοι έχουν -23.5 στο χάντικαπ, οπότε θα προτιμήσω τους Ρώσους, που αν καταφέρουν να πάνε το ματς σε πιο αργό ρυθμό ίσως κρατήσουν χαμηλά τη διαφορά.

Προτάσεις ως τώρα: 60
Εκκρεμούν: 3
Επιβεβαιώθηκαν: 39
Διαψεύστηκαν: 18

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Euroleague final four

  Η Ευρωλίγκα έφτασε στην κορύφωση της με το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης και έχουμε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *