Home / NBA / Στα δίχτυα της Κιμ Καρντάσιαν ο Κρις Χάμφρις! (photos)

Στα δίχτυα της Κιμ Καρντάσιαν ο Κρις Χάμφρις! (photos)

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κρις Χάμφρις των Νιου Τζέρσεϊ Νετς αποτελούν, πλέον, κι επισήμως ζευγάρι, αφού οι φήμες που τους ήθελαν μαζί επιβεβαιώθηκαν όταν η Κιμ άρχισε να πηγαίνει στους αγώνες των Νετς και μετά οι δυο τους να βγαίνουν μαζί.

Η Καρντάσιαν, 30, πρόσφατα χώρισε τον Γκάμπριελ Όμπρι, Καναδό μοντέλο, επειδή… ήταν μεγάλος σε ηλικία (είναι 34), μεγαλύτερος από το… target group της Κιμ. Πηγές κοντά στην Καρντάσιαν αναφέρουν ότι η Κιμ ένιωθε πως ο Όμπρι την ήθελε για να εκμεταλλευτεί τη φήμη της, κάτι που μάλλον είναι φαιδρό, καθώς ο Καναδός έχει ανακηρυχθεί 2ος «Male Model Icon of All-time» από το νούμερο ένα σάιτ των top-models. Πάντως, τα κουτσομπολίστικα σάιτ στις Η.Π.Α. αναφέρουν ότι ο Όμπρι και η Καρντάσιαν αποφάσισαν να… μείνουν φίλοι, αν ανησυχούσατε. Ο Όμπρι μέχρι τον Απρίλιο ήταν με τη Χάλι Μπέρι, με την οποία έχουν και μια κόρη.

Η Κιμ Καρντάσιαν, πάντως, βρήκε κάποιον πιο κοντά στο ηλικιακό target group της, καθώς ο Κρις Χάμφρις είναι 25 ετών. «Στην Κιμ ο Κρις αρέσει πιο πολύ από τον Όμπρι. Είναι νορμάλ, έχει πλάκα και είναι ομορφούλης. Είναι τέλειος γι’ αυτό που ψάχνει η Κιμ τώρα, δηλαδή να περνάει καλά και να βγαίνει ραντεβού. Ανάμεσά τους υπάρχει αληθινή σπίθα», λέει μια πηγή κοντά στην Καρντάσιαν.

Οι δυο τους εθεάθησαν μαζί στο διάσημο Nobu της Νέας Υόρκης στο τέλος Νοέμβρη, στο Maxwell’s Bar στις 5 Δεκέμβρη, στο Provocateur Lounge στις 10/12, ενώ η Καρντάσιαν έχει πάει και σε δύο αγώνες του Χάμφρις τις τελευταίες δύο εβδομάδες (30 Νοέμβρη εναντίον των Νικς και 9 Δεκέμβρη εναντίον των Μάβερικς).

Η οικογένεια Καρντάσιαν χτίζει, πλέον, παράδοση με τις κόρες να ζευγαρώνουν με μπασκετμπολίστες, καθώς η μικρότερη αδερφή της Κιμ, Κλόε Καρντάσιαν, 26, είναι παντρεμένη με τον Λαμάρ Όντομ των Λος Άντζελες Λέικερς. Και χωρίς να θέλω να… στενοχωρήσω την Κιμ, μάλλον στο απαραίτητο 2on2 θα έχαναν εύκολα καθώς θα είχαν σαφές πρόβλημα στη… ρακέτα. Πρώτα απ’ όλα λόγω ύψους (η Κιμ είναι 1.59 και η Κλόε 1.78) και μετά λόγω… συντρόφου. Πάντως, ο Χάμφρις πρέπει να προσέχει, καθώς η Καρντάσιαν έχει ιδιαίτερη σχέση με το… βίντεο στη διάρκεια προσωπικών στιγμών.

Ο Χάμφρις (25, 2.06) ξεκίνησε την καριέρα του από τους Γιούτα Τζαζ το 2004 (επιλογή 14 στο ντραφτ). Το 2006 πήγε στους Τορόντο Ράπτορς, το 2009-10 ξεκίνησε στους Ντάλας Μάβερικς και, από τον Ιανουάριο του 2010, αγωνίζεται στους Νετς. Ο Χάμφρις φέτος έχει 7.7 πόντους, 8.8 ριμπάουντ, 1.0 ασίστ και 1.1 τάπες ανά αγώνα σε 24.6 λεπτά συμμετοχής με τους Νετς.

Photos – Κιμ Καρντάσιαν και Κρις Χάμφρις

 

 

 

 

 
Καρντάσιαν και Χάμφρις μαζί έξω από εστιατόριο.

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *