Home / ΣΤΟΙΧΗΜΑ / Euroleague Q-finals: Game 3

Euroleague Q-finals: Game 3

 

Οι προημιτελικοί φτάνουν απόψε στο 3ο τους παιχνίδι και όλες οι σειρές είναι στο 1-1 με τις έδρες να σπάνε στη δεύτερη αναμέτρηση. Ας δούμε τις επιλογές της βραδιάς:

Η Σιένα υποδέχεται τον Ολυμπιακό μετά τα δύο ιδιαίτερα περίεργα πρώτα παιχνίδια της σειράς, στα οποία η κάθε ομάδα έχασε από ένα με κατεβασμένα τα χέρια. Για τον Ολυμπιακό επιστρέφουν Τεόντοσιτς και Κέσελι, κάτι που θα βελτιώσει την κατάσταση και τις επιλογές στην περιφέρεια. Οι «ερυθρόλευκοι» την «πάτησαν» την περασμένη Πέμπτη, όταν και ήταν νωθροί, αλλά αυτό δεν θα ξαναγίνει. Θεωρώ ότι έχουν την κλάση και την εμπειρία να σοκάρουν τη Σιένα μέσα στο σπίτι της και να κάνουν το 2-1 απόψε για να μη βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο. Θα πάω με τη νίκη του Ολυμπιακού, ενώ και στο χάντικαπ (+1,5) θα προτιμήσω τον Ολυμπιακό.

Η Βαλένθια υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να διαφυλάξει το σπάσιμο έδρας. Η ομάδα του Πέσιτς έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο να πάρει την έδρα και τα κατάφερε τη μία από αυτές. Το Σαββατοκύριακο στην ACB η Ρεάλ πάλι προβλημάτισε και θεωρώ ότι δεν θα πάρει ούτε αυτό το ματς. Θα πάω με τη νίκη της Βαλένθια για το 1-2 στη σειρά.

Η Μακάμπι υποδέχεται την Κάχα Λαμποράλ έχοντας σπάσει την έδρα στην Ισπανία. Είναι σίγουρο ότι οι Ισραηλινοί δεν θα θέλουν με τίποτα να ξαναδούν τη Βιτόρια, μιας και η έδρα της Λαμποράλ είναι πάρα πολύ δυνατή για να παίξεις εκεί μέσα 5ο παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο Μπλατ το ξέρει και θα προετοιμάσει την ομάδα του με τέτοιο τρόπο ώστε να τελειώσει τη σειρά στο Τελ Αβίβ. Η Λαμποράλ κουράστηκε πολύ το Σαβατοκύριακο, με 5 παίκτες να παίζουν πάνω από 29 λεπτά (και τον Τελέτοβιτς 40) και θα προτιμήσω τη νίκη της Μακάμπι, η οποία έχει και πιο καλό ρόστερ.

Προτάσεις ως τώρα: 188 +4
Εκκρεμούν: 4 (188 ολοκληρωμένες)
Επιβεβαιώθηκαν: 118
Διαψεύστηκαν: 70

Β.Π. the “Expendable”

About nikolask11

Check Also

Τελικός Ευρωλίγκας!

  Η μέρα του τελικού της Ευρωλίγκας έφτασε. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι θα κονταροχτυπηθούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *