Home / ΚΥΠΕΛΛΟ / Αλλαγή ξανά στον τελικό!

Αλλαγή ξανά στον τελικό!

Φαίνεται πως… ησυχία δεν μπορεί να βρει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς κάθε 1-2 εβδομάδες αλλάζει ημέρα και ώρα. Από εκεί που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 19:00, άλλαξε και μέρα και ώρα με βάση την τελευταία ανακοίνωση της ΕΟΚ. Βέβαια, ως τα μέσα Μάη έχουμε ακόμα 25 μέρες, οπότε μη βάζετε το χέρι σας στη φωτιά ότι δεν θα αλλάξει και πάλι.

 
Εδώ και λίγες ημέρες ακουγόταν το «15 Μαΐου» ξανά, χωρίς κάτι το επίσημο, αλλά με τη χτεσινή της ανακοίνωση η ΕΟΚ μας… έστειλε όλους. Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι αλλάζει η… ώρα του τελικού και αντί για 19:00 πάει στις 18:30, αλλά την Κυριακή 15 Μαΐου, χωρίς να έχει υπάρξει πρότερη επίσημη ανακοίνωση ότι ο τελικός άλλαξε ξανά από Δευτέρα σε Κυριακή!

Οπότε ή αυτός που ανέβασε την τελευταία ανακοίνωση της ΕΟΚ δεν… ήξερε για την προηγούμενη, ή άλλαξε το πρόγραμμα της σύσκεψης της FIBA και μπορεί ο… πρόεδρος να είναι Ελλάδα και την Κυριακή για να παραστεί στον τελικό, ώστε να μπορέσει και το ματς να γίνει! Εκτός κι αν από τη γενική κατακραυγή, η ΕΟΚ επηρεάστηκε και άλλαξε το ματς σε Κυριακή, κάνοντας απλώς… τον Κινέζο στην ανακοίνωση.

Όσον αφορά στην ώρα, αστυνομία, ομάδες και ΕΟΚ συμφώνησαν για τις 19:00, εξέδωσαν ανακοίνωση ότι θα γίνει τότε, αλλά είχαν υπολογίσει χωρίς την ΕΡΤ. Η κρατική τηλεόραση δεν ήθελε προφανώς να… χαλάσει την ώρα του δελτίου ειδήσεών της και ουσιαστικά επέβαλλε να αρχίσει το ματς μισή ώρα νωρίτερα, κάτι που όλοι οι υπόλοιποι δέχτηκαν χωρίς να μπορούν να κάνουν και κάτι.

Προς το παρόν, δηλαδή, για Κυριακή 15 Μαΐου στις 18:30 είναι προγραμματισμένος ο πολύπαθος τελικός, αλλά ποιος βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι δεν θα αλλάξει κάτι μέχρι τότε;

About nikolask11

Check Also

Κυπελλούχος 2014 ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τα σκήπτρα του στο Κύπελλο, κέρδισε τον Άρη με 90-53 στον τελικό …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *