Home / NBA / Όταν ο Στιβ Νας δίνει τα… ρέστα του!

Όταν ο Στιβ Νας δίνει τα… ρέστα του!

Ο Στιβ Νας είναι εδώ και μια δεκαετία κατά γενική ομολογία ο καλύτερος πλέι μέικερ στον κόσμο. Απίστευτα μπασκετικό μυαλό, πλήρης παίκτης, χαρά να τον βλέπεις να αγωνίζεται. Όμως, όταν σταματήσει το μπάσκετ φαίνεται ότι θα έχει στρωμένη καριέρα στην… ηθοποιία! Δεν παραλογιζόμαστε, απλώς ο τύπος βγάζει γέλιο. Έχει χιούμορ που σκοτώνει, δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του, δεν φοβάται να αυτοσαρκαστεί και σίγουρα αυτό που ακολουθεί θα σας κάνει να γελάσετε.

Παρακάτω ακολουθούν 3 διαφημίσεις του Στιβ Νας για μια εταιρεία αναψυκτικού ποτού. Στην πρώτη περιγράφει το πώς περνά τα καλοκαίρια του για να γίνει καλύτερος παίκτης ώστε να «πάρει» τη δουλειά, στη δεύτερη έχει ήδη κλείσει τη συμφωνία και απλώς εξηγεί πόσο καλός είναι και στην τρίτη υπάρχει η «επίσημη» διαφήμιση.

1. Στιβ Νας: Vitamin Water, training

Μάθετε από πρώτο χέρι πόσο σκληρά και πώς δουλεύει ο Νας κάθε καλοκαίρι για να βελτιώσει το παιχνίδι του!

2. Νας: Vitamin Water, spokesman

Εννοείται ότι μετά το προηγούμενο η δουλειά ήταν δική του! Τώρα εξηγεί σε όλους πόσο καλός είναι, υπογράφει αυτόγραφο σε… παπούτσια του Σακίλ λέγοντας “θα στα κάνω καλύτερα”, ενώ στο τέλος δίνει ρεσιτάλ με την ατάκα «Και όσο είμαι εδώ, θέλει κανείς αυτόγραφο;».

3. Νας: Vitamin Water, the commercial

Η τριλογία ολοκληρώνεται με τον Νας σίγουρα να σας κάνει να ξεκαρδιστείτε. Θανατηφόρο χιούμορ και αυτοσαρκασμός, και, βεβαίως, η αθάνατη ατάκα: «όταν ακούτε MJ, τι είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό σας; Εγώ. Το ξέρω». Απλά απολαυστικός!

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *