Home / NBA / Τσαρλς Μπάρκλεϊ: «Χάσε κιλά σαν άντρας!»

Τσαρλς Μπάρκλεϊ: «Χάσε κιλά σαν άντρας!»

Τα προβλήματα του Τσαρλς Μπάρκλεϊ με τα κιλά του είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια. Ο ίδιος λέει ότι όσο έπαιζε είχε 8-9% λίπος στο σώμα του κι ένιωθε υπέροχα. Αλλά από τη στιγμή που σταμάτησε το μπάσκετ είχε πάρει 45 κιλά. Πλέον, ο σερ Τσαρλς βρήκε τη λύση στην εταιρεία «Weight Watchers» και μέσω της νέας της διαφημιστικής καμπάνιας, θέλει να μοιραστεί την… επιτυχία του με όλο τον κόσμο.

Ο Μπάρκλεϊ έχει χάσει ήδη 19 κιλά και συνεχίζει. «Πάντα αστειευόμουν ότι η πολιτεία από την οποία κατάγομαι, η Αλαμπάμα, είναι μια χοντρή πολιτεία. Μάλλον ξεχνούσα ότι κι εγώ ήμουν χοντρός».

Όσον αφορά στον τρόπο που αδυνατίζει τώρα; Ο Μπάρκλεϊ λέει ότι χάνει κιλά «σαν άντρας», τρώγοντας «αντρικό φαγητό, όπως μπριζόλες και πίτσα»: «Δεν μπορείς να δώσεις στους χοντρούς ανθρώπους μικρά γεύματα και να νομίζεις ότι θα ακολουθήσουν το σχέδιο. Έπρεπε να μάθω πώς να αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες. Ας είμαστε ρεαλιστές: ξέρεις κανέναν που να έχει χοντρύνει τρώγοντας φρούτα και λαχανικά; Οπότε τρώω πιο πολλά από αυτά τώρα!».

Η εταιρεία θέλησε να κάνει τον Μπάρκλεϊ το πρόσωπο της διαφημιστικής της καμπάνιας και ιδού τα ξεκαρδιστικά αποτελέσματα:

Όσο για το πώς αντιλαμβάνεται ο Μπάρκλεϊ τη νέα του δουλειά, να πληρώνεται από την εταιρεία για να αδυνατίσει ώστε να γίνει το πρόσωπο επιτυχίας της εταιρίας; Με τον δικό του μοναδικό τρόπο βεβαίως: «Νόμιζα ότι το να πληρώνεσαι για να βλέπεις μπάσκετ (σ.σ. μιλάει για τη θέση τηλεοπτικού αναλυτή που έχει) ήταν η μεγαλύτερη απάτη. Αυτή, όμως, των Weight Watchers είναι ακόμα μεγαλύτερη!».

Η φράση του προκάλεσε σάλο, όταν μερικά αμερικανικά μέντια απομόνωσαν το δεύτερο μισό της («this Weight Watchers thing is a bigger scam») για να ξεσαλώσουν ότι ο Μπάρκλεϊ λέει απάτη τη δίαιτα, προφανώς είτε έχοντας το επίπεδο νοητικής κατανόησης ενός τρίχρονου (και ούτε) είτε προσπαθώντας να αποτελέσουν χείριστο δείγμα δημοσιογραφίας. Ο κόσμος, βέβαια, δεν τσίμπησε αφού το βίντεο με την παραπάνω φράση ολόκληρη υπάρχει στο διαδίκτυο.

Ο Μπάρκλεϊ μιλάει για το πρόβλημα βάρους του πριν γυρίσει τη διαφήμιση των Weight Watchers:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *