Home / NBA / Καυτή βραδιά με τους… Τζόνσον πρωταγωνιστές!

Καυτή βραδιά με τους… Τζόνσον πρωταγωνιστές!

Σε μια βραδιά στο NBA που τα είχε όλα, από ήττα των Χιτ από τους Σέλτικς, μέχρι κλείδωμα και των 16 θέσεων ενόψει πλέι οφς, την παράσταση έκλεψαν δύο Τζόνσον των Ατλάντα Χοκς: ο Τζο με buzzer-beater τρίποντο που καθάρισε το ματς και ο Άιβαν με την τάπα της χρονιάς!

Από τα αποτελέσματα ξεχωρίζει η νίκη των Γιούτα Τζαζ με 100-88 επί των Φίνιξ Σανς, νίκη που έδωσε στους Τζαζ το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφς, αφήνοντας τους Σανς εκτός. Οπότε, οι 16 ομάδες έχουν κλείσει, αλλά ακόμα μένουν ανοιχτά τα διασταυρώματα.

Από Ανατολή έχουμε: Σικάγο Μπουλς, Μαϊάμι Χιτ, Ιντιάνα Πέισερς, Μπόστον Σέλτικς, Ατλάντα Χοκς, Ορλάντο Μάτζικ, Νιου Γιορκ Νικς, Φιλαντέλφια Σίξερς.

Σέλτικς, Χοκς και Μάτζικ έχουν ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς, με τους Σέλτικς να έχουν το προβάδισμα, ενώ και Νικς-Σίξερς παίζουν ακόμα για το 7-8.

Στη Δύση έχουμε: Σαν Αντόνιο Σπερς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Λος Άντζελες Λέικερς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Μέμφις Γκρίζλις, Ντένβερ Νάγκετς, Ντάλας Μάβερικς, Γιούτα Τζαζ.

Η πρωτιά έχει καθαρίσει λογικά, αλλά από τις θέσεις 3 και κάτω μπορούν ακόμα να γίνουν πολλές ανακατατάξεις. Πάντως, Σπερς και Μπουλς έχουν αμφότεροι 48-16 και αναμένεται να παλέψουν για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ως την τελευταία στιγμή.

Στα ματς της Τρίτης οι Σέλτικς κράτησαν τους Χιτ στους 66 πόντους, αλλά μην… τσιμπάτε, οι Χιτ έπαιξαν χωρίς Τζέιμς-Ουέιντ-Μπος και οι Σέλτικς χωρίς Ρόντο-Γκαρνέτ-Άλεν. Και πάλι καλά δηλαδή είναι το 78-66.

Κατά τα άλλα πολύ ωραίο ματς έγινε στην Ατλάντα ανάμεσα στους Χοκς και τους Κλίπερς, αγώνας που ουσιαστικά κρίθηκε από το τρελό τρίποντο του Τζο Τζόνσον στην εκπνοή της επίθεσης της ομάδας του στα 35 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Αν ο Τζόνσον… άκουσε τις φωνές του σπορκάστερ (που ούρλιαζε «shot-clock, shot clock») και σούταρε ή κάποιον άλλο από την εξέδρα δεν θα το μάθουμε ποτέ. Πάντως, σίγουρα δεν είχε πάρει χαμπάρι το χρόνο και κάποιον άκουσε, αν δείτε τη φάση:

Πιο νωρίς στο ματς, στη δεύτερη περίοδο, ο Άιβαν Τζόνσον είχε κάνει μια απίστευτη τάπα στον Νικ Γιανγκ, τάπα που θα παλέψει σκληρά για καλύτερη της σεζόν:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *