Home / NBA / Τον ζάλισε ο Αρίνας…

Τον ζάλισε ο Αρίνας…

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας παίζει πλέον στην Κίνα, αφού μετά την επιστροφή του από τους καταστροφικούς τραυματισμούς που διέκοψαν την καριέρα του, δεν μπόρεσε να αποδώσει αυτά που ήθελε ώστε να βρει συμβόλαιο στο NBA. Ο κάποτε παίκτης που συγκρινόταν με τον Κόμπι και προκαλούσε διαφωνίες στις μπασκετοπαρέες, πέρσι δεν μπορούσε να σταθεί ούτε καν σε μέτριο ύψος στο NBA. Έτσι, σε μια ύστατη ελπίδα να ξαναβρεί τη χαμένη του καριέρα, ο Αρίνας, στα 30 του, πήρε την απόφαση να πάει στην Κίνα. Και λίγους μήνες μετά ένας Κινέζος παίκτης είδε… αστράκια.     

Το ξεκίνημά του στην Κίνα μέτριο, στα πρώτα 3 ματς του είχε 5.0 πόντους μέσο όρο, δεν έπαιζε αρκετά, ήταν άστοχος, βαρύς και προτιμούσε τις πάσες. Από εκεί και πέρα έχει αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό του, με την ελπίδα να φτάσει στο σημείο εκείνο που θα του επιτρέψει να επιστρέψει στο NBA.

Στα 3 τελευταία παιχνίδια (6 έχει παίξει συνολικά) έχει βάλει 24, 37 και 28 πόντους, έχει δηλαδή 29.7 πόντους, 7.7 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ, σουτάροντας με 61% στα δίποντα και 46% στα τρίποντα.

Στο παρακάτω βιντεάκι, ένας Κινέζος αντιλαμβάνεται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ότι ο Αρίνας έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει την εκρηκτικότητα στα πόδια του:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *