Home / NBA / Ο θείος Ντρου έφερε και την παρέα του!

Ο θείος Ντρου έφερε και την παρέα του!

Το σποτάκι της Pepsi με τον Κάιρι Έρβινγκ μεταμφιεσμένο σε θείο Ντρου το έχουμε δει πλέον οι περισσότεροι, απολαυστικό μιας και κανείς από τους παρευρισκομένους δεν ξέρει ότι ο θείος Ντρου είναι ο αστέρας των Καβαλίερς. Πλέον, ο θείος Ντρου ξανακτυπά, η Pepsi ετοίμασε δεύτερο κλιπάκι, με τη συμμετοχή ακόμα ενός αστέρα του NBA στο πλευρό του Έρβινγκ στο ανοιχτό γηπεδάκι αλλά και του θρυλικού Μπιλ Ράσελ!

Προφανώς αρκετοί πια γνωρίζουν… ποιος είναι ο θείος Ντρου, οπότε το σενάριο έπρεπε να αλλάξει. Η Pepsi πήγε… ινκόγκνιτο σε ένα ανοιχτό γήπεδο μιας γειτονιάς του Λος Άντζελες, είπε στον κόσμο ότι θέλει να γυρίσει κάποιες σκηνές από playground basketball τις οποίες ένας τοπικός τηλεοπτικός σταθμός θα χρησιμοποιούσε ως εικόνες σε διάφορα προγράμματά του και όπως και την προηγούμενη φορά… ο κόσμος μαζεύτηκε.

Την ίδια ώρα ο Μπιλ Ράσελ μιλούσε με τον θείο Ντρου και του έλεγε ότι θέλει ο θείος Ντρου να βρει και να μαζέψει «την παλιά του ομάδα» για να διδάξει στους πιτσιρικάδες ποιο είναι το πραγματικό νόημα του μπάσκετ. Ο θείος Ντρου εμφανίζεται στο γήπεδο με τον Ουές, ο οποίος είναι ερείπιο. Ο κόσμος σιγά σιγά αναγνωρίζει τον θείο Ντρου, οι περισσότεροι ξέρουν ότι είναι ο Έρβινγκ, άλλοι το μαθαίνουν εκεί, άλλοι απλώς βλέπουν έναν παππού να κάνει μοναδικές κινήσεις και ντρίμπλες και τρελαίνονται.

Αλλά ο Ουές είναι σκουριασμένος, ο Ουές παίζει χειρότερα απ’ ότι έπαιζε και ο θείος Ντρου στο πρώτο κλιπάκι και επιμένει ότι δεν μπορεί πια και ότι θέλει πολύ χρόνο για να ζεσταθεί. Όταν ζεσταίνεται, όμως, το πράγμα αγριεύει, και οι πιτσιρικάδες παίρνουν πολλά περισσότερα απ’ όσα θα περίμεναν πηγαίνοντας για μπάσκετ.

Μοναδική στιγμή κάπου εκεί που αρχίζει ο Ουές να ζεσταίνεται και ένας πιτσιρικάς πάει να σπάσει ένα σκριν (σε pick ‘n’ roll των δύο παππούδων) χωρίς να πονέσει τον παππού, αλλά πάνω του σκάει… ο Κέβιν Λοβ και τον ισοπεδώνει, για να αρχίσει ένα τρελό παιχνίδι και να τους ταράξουν… στα καλάθια!

Όπως μας λέει και ο Μπιλ Ρασελ για το νόημα του μπάσκετ: «What these young bloods have to understand, that this game has always been and will always be about buckets»

Και για όσους (όλους μας δηλαδή;) δεν χόρτασαν ακόμα τα κλιπάκια του θείου Ντρου να διδάσκει τους πιτσιρικάδες, η Pepsi υπόσχεται συνέχεια μέχρι να συμπληρωθεί η «παλιά ομάδα» του θείου Ντρου, προφανώς με ακόμα περισσότερους αστέρες του NBA!

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *