Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2013 / Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Βορόντσεβιτς

Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Βορόντσεβιτς

Κακά μαντάτα για τη Ρωσία, που δεν της έφταναν οι πολλές απουσίες, ούτε τα τραγελαφικά με την ομοσπονδία και τους προπονητές, αλλά μόλις 11 ημέρες πριν το Ευρωμπάσκετ έμαθε ότι δεν θα έχει στο ρόστερ της ούτε τον Αντρέι Βορόντσεβιτς.             

Ο Βορόντσεβιτς συγκρούστηκε με αντίπαλο στο φιλικό της Ρωσίας με τη Φινλανδία, στραβοπάτησε και έπεσε στο παρκέ, χρειάστηκε 8 ράμματα στο πρόσωπο, αλλά το μεγάλο πρόβλημα το είχε ο αστράγαλός του, καθώς έπαθε βαρύ διάστρεμμα και θα χρειαστεί να έχει το πόδι του σε γύψο για 3 εβδομάδες.

Εννοείται ότι ο Βασίλι Καράσεφ τα έβαψε μαύρα, ίσως και να το παράκανε λίγο: «Για εμάς είναι μια απίστευτη απώλεια. Ο Βορόντσεβιτς δεν ήταν απλώς ένας από τους 12 που θα παίρναμε στη Σλοβενία, ήταν ένας από τους 5 βασικούς μας παίκτες. Πραγματικά ελπίζω ότι σε αυτή την πολύ δύσκολη ώρα η ομάδα θα συσπειρωθεί και δεν θα τα παρατήσει».

Ο Καράσεφ είχε χρησιμοποιήσει τον Βορόντσεβιτς ακόμα και πεντάρι στα φιλικά, καθώς οι Καούν και Μοζγκόφ αρνήθηκαν την κλήση στην εθνική, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Χριάπα (αλλά και ο Κιριλένκο, βεβαίως).   

About nikolask11

Check Also

Ίβκοβιτς τέλος, με Ορένγκα οι Ισπανοί

Το Ευρωμπάσκετ τελείωσε, οι Γάλλοι γεύονται ακόμα το νέκταρ της πρώτης νίκης της ιστορίας τους, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *