Home / NBA / Ένας άλλος τύπος… mindgame!

Ένας άλλος τύπος… mindgame!

Οι Ντάλας Μάβερικς έπαιζαν την Κυριακή απέναντι τους Νιου Γιορκ Νικς με τους δεύτερους να φεύγουν νικητές από το γήπεδο με 80-92. Μπορεί οι 14 πόντοι (ρεκόρ σεζόν) με 7/8 του Κένιον Μάρτιν σε ένα από τα σπάνια παιχνίδια που αγωνίζεται πάνω από 20 λεπτά εδώ και 2 μήνες να ήταν το καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού, αλλά υπήρχε μια άλλη φάση που σημάδεψε το ματς και θα μας κάνει να το θυμόμαστε.

Ο Τζ. Ρ. Σμιθ μπαίνει αλλαγή με 2:08 για το τέλος της 2ης περιόδου και πάει για το ριμπάουντ, με τον Ντιρκ Νοβίτσκι να βρίσκεται στη γραμμή των βολών. Δίπλα του ο Σον Μάριον και αυτό που ακολουθεί σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί σε γήπεδο μπάσκετ, τουλάχιστον όχι σε ηλικίες άνω των… 8-9 ετών:

Ο Σμιθ επέλεξε έναν λίγο… αδόκιμο τρόπο για να δοκιμάσει την πνευματική ηρεμία του Μάριον, που πάντως στην επιφάνεια έμεινε ψύχραιμος. Προς το παρόν το NBA δεν έχει αντιδράσει στην κίνηση του Σμιθ, αλλά πληροφορίες λένε ότι είναι πολύ πιθανό να τη δει ως βρώμικο παιχνίδι που μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό και να τον τιμωρήσει, για να αποκτήσουν οι Νικς έναν ακόμα πονοκέφαλο. Αν όχι, αν το πάρει απλώς ως πλάκα, τότε ο Σμιθ μπορεί και να άνοιξε… σχολή για εξελιγμένα mindgames!

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *