Home / NBA / Τρολάροντας την επιστροφή του Τζέιμς…

Τρολάροντας την επιστροφή του Τζέιμς…

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς αποφάσισε την Παρασκευή να επιστρέψει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλάζοντας σελίδα ξανά στην καριέρα του, φεύγοντας από τους Χιτ και γυρνώντας στη ομάδα που ήταν μέχρι το 2010. Η απόφασή του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους περισσότερους στο Οχάιο, με απογοήτευση και θυμό στο Μαϊάμι και με… διάθεση κοροϊδίας από πολλούς άλλους μπασκετόφιλους.

Στο Μαϊάμι απλώς κατάλαβα πώς ένιωθαν στο Κλίβελαντ πριν από τέσσερα χρόνια. Τότε κορόιδευαν τους οπαδούς των Καβς που έκαιγαν φανέλες και έκλαιγαν, τώρα έκαναν ακριβώς τα ίδια κάνοντας την κατάσταση λίγο πιο ευτράπελη:

Ο Σνουπ Ντογκ δεν έχασε χρόνο να πει την άποψή του και γι’ αυτό το θέμα. Σχολίασε μέσω Instagram το «I’m coming home» του Τζέιμς με μια φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ κι ένα «Εγώ δεν έφυγα ποτέ» ως λεζάντα:

Και, εντάξει, να σε τρολάρει ο Σνουπ Ντογκ πάει κι έρχεται. Αλλά να σε τρολάρει και η Κέιτ Άπτον πάει πολύ! Η Άπτον, γνωστή φανατική των σπορ, ανέβασε tweet που έλεγε «Οι Καβαλίερς θα βγάλουν τόσα πολλά λεφτά.. όλοι οι οπαδοί θα πρέπει να ξαναπάρουν φανέλα του ΛεΜπρον αφού έκαψαν εκείνες που είχαν»:

Και μέσα σε όλα ο Ντέιβιντ Μπλατ από χτες πηγαίνει κάπως έτσι:

Και δεν αρνείται να το παραδεχτεί: «Το να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος ίσως είναι η πιο μετριοπαθής δήλωση που έχει γίνει την τελευταία χιλιετία».

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *