Home / NBA / Ο Ρούντεζ ραπάρει!

Ο Ρούντεζ ραπάρει!

Οι Ιντιάνα Πέισερς έχουν μια παράδοση που θέλει τους ρούκις τους να συμμετέχουν στο σόου στο FanJam. Φέτος ήταν η σειρά του Ντάμιαν Ρούντεζ, ο οποίος τραγούδησε το «Fancy» της Iggy Azalea μπροστά στους 7.800 οπαδούς της νέας του ομάδας. Τουλάχιστον το έκανε με τη στολή της ομάδας και όχι ντυμένος όπως η ξανθιά τραγουδίστρια, δίνοντας, όμως, ρεσιτάλ!

Οι Αμερικανοί εξεπλάγησαν με τις ικανότητες του Ρούντεζ, ο οποίος σύμφωνα με τον Φρανκ Φόγκελ: «Ήταν απίθανος. Είχε το χορό. Είχε κάθε λέξη, κάθε στίχο. Ήταν ένα υπέροχο σόου. Πιθανότατα η καλύτερη παράσταση από ρούκι που είχαμε ποτέ».

Ο Ρούντεζ, πάντως, ψευτογκρίνιαζε που δεν είχε πολύ χρόνο μιας και το καμπ της ομάδας είναι απαιτητικό και δεν του άφηνε χρόνο να προετοιμαστεί: «Δεν είχα πολύ χρόνο για εξάσκηση στο τραγούδι γιατί είναι πολύ δύσκολο το καμπ της ομάδας και δεν είχα την ενέργεια που απαιτείται για να το δουλέψω το τραγούδι. Αλλά τις τελευταίες δύο ημέρες έπρεπε να το κάνω γιατί ήξερα ότι έπρεπε να κάνω μια καλή παράσταση».

Ο Ρούντεζ δεν είχε ακούσει ποτέ το τραγούδι «μέχρι πριν τέσσερις μέρες, ήταν μια πρόκληση». Ο Πολ Τζορτζ ήταν εκείνος που του ανέθεσε το συγκεκριμένο άσμα. «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά όταν το άκουσα λίγες φορές κατάλαβα ότι αν φτάσω μέχρι το ρεφρέν θα είμαι οκ». Η παράσταση του Ρούντεζ:

Βέβαια, οι οπαδοί των Πέισερς πιο πολύ χάρηκαν γι’ αυτό είναι η αλήθεια:

Ο Πολ Τζορτζ εμφανίστηκε, περπάτησε με την ειδική μπότα, έκανε τον dj μαζί με τον κανονικό dj της βραδιάς, κάνει πλέον βάρη στο γυμναστήριο στο πόδι του και πηγαίνει πάρα πολύ καλά στην αποκατάστασή του, σε βαθμό που είπε ότι «θα επιστρέψω μέσα στα πλέι οφς».

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *