Home / NBA / Σκοτ: «Ο Κόμπι θα επιστρέψει»

Σκοτ: «Ο Κόμπι θα επιστρέψει»

Ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε την Τετάρτη επέμβαση στον ώμο του με τα πράγματα να πηγαίνουν όπως είχαν σχεδιάσει οι γιατροί της ομάδας στην ορθοπεδική κλινική Kerlan Jobe του Λος Άντζελες. Οι γιατροί λένε ότι ο Μπράιαντ θα χρειαστεί περίπου 9 μήνες για να επανέλθει πλήρως, οπότε θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.         

Σύμφωνα με τους γιατρούς: «Περιμένω ο Κόμπι να αναρρώσει πλήρως και αν όλα πάνε όπως τα περιμένουμε θα είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν». Ο Μπράιαντ θα είναι 37 χρονών τη νέα χρονιά και θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο NBA με συμβόλαιο 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φέτος ο Κόμπι είχε 22.3 πόντους μέσο όρο, 5.7 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ σε 35 παιχνίδια με μια άθλια ομάδα στο Λ.Α., σουτάροντας όμως με 37% εντός παιδιάς, το χαμηλότερο της καριέρας του (προφανώς και εξαρτάται και από το τι συμπαίκτες έχεις και άρα πώς θα σε αντιμετωπίσει η αντίπαλη ομάδα). Αυτή είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που ο Κόμπι έχει τραυματισμό που σταματά απότομα τη σεζόν, season ending που λένε και οι Αμερικανοί, με το σώμα του να δείχνει ότι δυσκολεύεται να ακολουθήσει τους ρυθμούς του NBA και ότι η καταπόνηση τόσων ετών πια έχει τον αντίκτυπό της (παρόλο που σε όλη την καριέρα του έπαιζε με τραυματισμούς).

Πριν λίγες ημέρες ψηφίστηκε από τον κόσμο για 17η φορά σε all-star game, ενώ είναι ξεκάθαρα ακόμα το πρόσωπο των Λέικερς, αλλά και ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στη λίγκα, παρότι τις τελευταίες 2 σεζόν, λίγο πριν τα πλέι οφς του 2013 και μετά, έχει μεγάλα διαστήματα απουσίας.

Ο Μπάιρον Σκοτ είπε για το θέμα: «Στο μυαλό μου έχω ότι θα επιστρέψει του χρόνου και θα το έχω μέχρι να μου πει κάτι διαφορετικό. Είναι ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία η αποκατάσταση από τέτοιο τραυματισμό απ’ όσο έχω ακούσει, και τραβάει σε μάκρος. Αλλά νομίζω ότι το πιο σημαντικό με τον Κόμπι είναι ότι από τη στιγμή που τα μέσα λένε ότι είναι τελειωμένος, αυτός θα επιστρέψει. Νομίζω ότι το απέδειξε ήδη φέτος ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει. Είναι ακόμα ένας από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας».

Και συνέχισε: «Μίλησα μαζί του και δεν φάνηκε σε άσχημη κατάσταση. Με πήρε τηλέφωνο για να με παρηγορήσει, αυτός είναι ο Κόμπι. Μου έστελνε μήνυμα, στο στιλ ‘είσαι εντάξει;’. Αυτός μπαίνει για εγχείρηση, όχι εγώ! Αλλά έτσι είναι, αυτή είναι η σχέση μας».

Ο Σκοτ μίλησε και για την επόμενη σεζόν: «Σκέφτομαι για τον Κόμπι, να τον χρησιμοποιώ περίπου 20-25 λεπτά ανά αγώνα». Στα πρώτα 27 παιχνίδια φέτος ο Κόμπι έπαιζε 35.4 λεπτά ανά ματς.

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *