Home / NBA / Man vs. Mascot!

Man vs. Mascot!

Τα βασανιστήρια του Ρόμπιν Λόπεζ στις μασκότ του NBA είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους. Όμως, η κόντρα έφτασε σε νέα ύψη όταν, την Παρασκευή οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επισκέφτηκαν την Ατλάντα για να παίξουν με τους Χοκς. Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι από τον Δεκέμβρη και φτάσαμε μέχρι και στο σημείο οι οπαδοί της… PETM να διαδηλώσουν κατά του Λόπεζ.

Για όσους δεν το έχουν «κάψει» τελείως ακόμα ώστε να ξέρουν PETM είναι η οργάνωση για τα δικαιώματα των μασκότ, η People for the Ethical Treatment of Mascots δηλαδή!

Τα πάντα ξεκίνησαν τον Δεκέμβρη όταν ο Λόπεζ είχε βασανίσει τη μασκότ των Πίστονς. Τότε ο Harry, η μασκότ των Χοκς, είχε δει το βιντεάκι στο youtube και είχε ορκιστεί εκδίκηση, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, κυκλώνοντας την ημερομηνία της 30ης του Ιανουαρίου και το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες:

You don’t bully mascots and get away with it, Robin Lopez!

Atlanta Hawks (@atlhawks) tarafından paylaşılan bir video (10 Ara 2014, 18:22 PST)

Η μέρα έφτασε και οι δυο ομάδες άρχισαν από νωρίς να ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Οι Τρέιλ Μπλέιζερς ανέβασαν στο Twitter λογοπαίγνιο ότι θέλουν να κάνουν τους Χοκς ένα «τίποτα», οι Χοκς απάντησαν ότι δεν μπορείς να γράψεις το Trail Blazers χωρίς δύο L (δύο φορές το σήμα της ήττας δηλαδή) και μετά το πράγμα χόντρυνε.

Διαδηλώσεις κατά του Λόπεζ από την PETM, ο Κεντ Μπέιζμορ να μιλά για το θέμα και ο Harry να συναντά τον Λόπεζ σε μια μονομαχία «the mascot dueling tradition: a staring contest», σε μια μονομαχία… κοιτάγματος δηλαδή. Ο Λόπεζ έχασε, αλλά δεν άντεξε και πριν φύγει χτύπησε ξανά τη μασκότ των Χοκς:

Οι Χοκς ανέβασαν στο Twitter ότι ο Harry όρθωσε το ανάστημά του για τις απανταχού μασκότ του NBA και ότι ο Λόπεζ είναι ένας «bully». Οι Τρέιλ Μπλέιζερς απάντησαν με post με σκηνή από τον Λύκο της Wall Street όπου ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο γελάει ειρωνικά, για να φτάσουμε στο σημείο να αναμιχθεί και ο Bango των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος έχει ήδη ετοιμάσει τον στρατό του κατά του Λοπεζ…

Για την ιστορία οι Χοκς κέρδισαν 105-99.

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *